O NAMA

Pokretanje BestDrive mreže servisa u Bosni i Hercegovini je dokaz Continentalove uvjerenosti da postoji velika potreba za jakim maloprodajnim brendom na polju servisa guma i vozila.

BestDrive se fokusira na pružanje izvrsnih usluga podržanih kvalitetnim proizvodima, a sve u sklopu vodeće mreže servisa guma i vozila u EMEA regiji. Neovisno o državi ili lokaciji, cilj svakog BestDrive servisa je isti: postati vodeća svjetska mreža servisa za gume i vozila kroz predanost vrhunskim uslugama, izvrsnim odnosima i ponudi respektabilnih brendova po najpovoljnijim cijenama.

Iz lokalne perspektive, BestDrive je pod kontrolom organizacije Continental Adria koja je u 100%-tnom vlašništvu njemačke korporacije Continental AG, dok je za razvoj franšizne mreže pod brendom BestDrive na teritoriju Bosne i Hercegovine zadužen lokalni Master Franšizer, Vibar d.o.o.

BestDrive mreža servisa ni u kojem slučaju nije ograničena ponudom samo na Continental brendove. Svaki BestDrive servis nudi široki izbor guma i automobilskih dijelova vodećih svjetskih proizvođača.

Sa jasnim ciljem razvoja BestDrive servisne mreže regionalno i lokalno, Continental će zasigurno jačati prisustvo na tržištu u godinama koje dolaze.